Select Page

Svetovalna delavka Mojca Pregelj
e-mail: mojca.denzic@gmail.com

Z. ŠT. OBVEZNI IZBIRNI PREDMETI 2020/21
1. Obdelava gradiv: Umetne snovi
2. Šport: Izbrani šport
3. Računalništvo: Računalniška omrežja
4. Šport: Šport za sprostitev
5. Likovno snovanje 1
6. Likovno snovanje 2
7. Računalništvo: Urejanje besedil
8. Prehrana: Sodobna priprava hrane
9. Nemščina 3
RAZRED NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI 2020/21
1. Angleščina
4., 5., 6. Tehnika
4., 5., 6. Šport

 

 

NOV ROKOVNIK VPIS V SREDNJE ŠOLE (klikni)

 

UPORABNA SPLETNA GRADIVA ZA STARŠE

Spletni portal #Razlagamo.si

Fakulteta za naravoslovje in matematiko, Pedagoška fakulteta in Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru so vzpostavile zanimivo spletno stran https://www.razlagamo.si/, kjer vaši otroci (naši učenci) in tudi vi lahko pridete do razlag različnih vsebin. Če imajo otroci sami težavo pri razumevanju določene snovi, lahko zastavijo tudi vprašanje.

Spletni portal #zdaj.net

Različna uporabna gradiva za starše najdete na tem portalu in na naslednji povezavi https://zdaj.net/koronavirus-otroci-in-mladostniki/gradiva-za-starse-otroke-in-mladostnike-v-casu- koronavirusa/

Na portalu je objavljen tudi telefon za psihološko podporo ob epidemiji  COVID-19 in sicer 041 443 443. Ta telefon je namenjen krajšim pogovorom za čustveno podporo v času epidemije. Linije so odprte vsak dan med 16.00 in 24.00 (ob vikendu med 12.00 in 24.00). Več informacij o delovanju telefona dobite na portalu. Tam boste našli tudi seznam ostalih telefonskih številk za psihosocialno pomoč. Zapomnite si: ni sramotno, če se znajdemo v težavah in prav je, da si pomoč poiščemo.

Dostopnost