Select Page

V petek, 21. 11. 2014, smo imeli tudi na šoli slovenski tradicionalni zajtrk. Za zajtrk smo imeli kruh, maslo, med, mleko in jabolka, ki smo jih dobili pri okoliških kmetih. Učenci so ob tem spoznavali pomen zajtrka za zdravje ter pomen pridelave hrane doma in uživanje lokalno predelane hrane.

Zapisala
Helena Hribar

tradicionalni-slo-zajtrk-2014-001

Slika 1 of 16

 

 

Arhivi

Napovednik

  • Trenutno ni napovedanih dogodkov.
oktober 2023
PTSČPSN
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      
« Sep   Nov »

Arhivi

Frajerji meseca

20230920_112339 20230920_110528 20230920_110222 20230920_110202 20230920_104842 20230920_104649 20230920_104645 20230920_104544 20230920_104128
Dostopnost