Select Page

Družba JUB, pri nas poznana kot najstarejši proizvajalec barv za dom, letos obeležuje že 45. obletnico legendarne barve JUPOL, prihodnje leto pa že častitljivih 140. let svojega obstoja. Leto 2015 bo zato še posebej slovesno, kar bo JUB  obeležil tudi na embalaži notranje barve JUPOL Junior.
V začetku januarja je bil podan likovni natečaj preko Ekošole za najboljšo risbico Bojana. Saj se ga še spomnite, malega risarskega umetnika iz risanke. Pri likovnem krožku so se učenci z veseljem lotili ustvarjanja. Nastale so zelo lepe slike, dve pa smo lahko lahko poslali na zaključni izbor v Mengeš.
3.3.2014 smo prejeli seznam nagrajencev tega natečaja. Naši sliki sta bili med najuspešnejšimi v drugi triadi, saj sta zasedli 1. mesto – Neža Musar, 4. razred in 2. mesto – Sara Žganjar, 4. razred.

Musar_Neza          Zgajnar_Sara
Neža Musar                                            Sara Žgajnar

V petek, 13.3.2015 bosta Neža in Sara na sejmu Altermed v Celju, prejeli priznanji in nagrado. Nežina slika, ki je zmagovalna, bo krasila embalažo barve JUPOL Junior v obliki nalepke v letu 2015/16.
Prav tako pa nas bo za nagrado obiskal Bojan, maskota družbe JUB, družba JUB pa bo organizirala ustvarjalno delavnico.

Obema nagrajenkama iskrene čestitke!

Ostale nagrajene slike si lahko ogledate na strani http://www.ekosola.si/novica/2207/znani-zmagovalci-natecaja-za-najboljso-risbico-bojana/

Mentorica: Nada Jazbec

Dostopnost