Select Page

V zaključnem delu projekta Teden ljubiteljske kulture (TLK) predstavljamo filmski izdelek učencev in učenk naše šole, v katerem so se potrudili predstaviti krajevno skupnost Šentjanž. Letošnje leto v sklopu projekta TLK predstavljamo mlade nadobudneže, ki svoj talent, čas in energijo namenjajo medijski ljubiteljski kulturi.

V organiziranih filmskih delavnicah, ki jih je vodil Tomaž Pavkovič, so mladi iz OŠ Milana Majcna Šentjanž vzpodbudili svojo kreativnost in domišljijo ter pridobili  nove izkušnje na področju filmske umetnosti.

Svoj končni izdelek pa vam danes v obliki krajšega videoposnetka tudi z veseljem predstavljajo avtorji Domen Lindič, Žak Sotlar, Urban Gorenjc Dokl, Lea Prijatelj, Leja Musar, Sara Žganjar.

Vljudno vabljeni k ogledu!

"Naš kraj se predstavi" – OŠ Šentjanž

Teden ljubiteljske kulture nadaljujemo z objavo kratkega video posnetka »Naš kraj se predstavi«, ki so ga za vas pripravili učenci OŠ Šentjanž. 🔝😊⚜️ Temeljno poslanstvo JSKD na filmskem področju je skrb za medijsko kulturo. 📽🎬Preko različnih filmskih izobraževanj so učenci pridobili potrebna znanja s pomočjo katerih so najprej napisali zgodbo, jo zvočno opremili in posneli, danes pa vam jo z veseljem predstavljajo. 👇⚜️ Za sodelovanje in pomoč pri projektu se najlepše zahvaljujemo mentorju Tomažu Pavkoviču.

Objavil/a JSKD Sevnica dne Torek, 19. maj 2020

Dostopnost