Select Page

Skoraj tri mesece že poteka pouk od doma. Učenci 2. razreda so zbrali nekaj misli o šoli na daljavo.

Sem Anej Hribar in obiskujem 2. razred. Že zelo dolgo imamo šolo na daljavo in že komaj čakam, da gremo v šolo. Zjutraj nam učiteljica pošlje naloge. Ob 9. uri imamo videoklic. Učiteljica nam razloži kaj vse se bomo učili, potem pa delo nadaljujemo sami. Šola na daljavo mi ne dela velikih težav, ker nam učiteljica vse natančno razloži.
Anej Hribar

Šola na daljavo mi ni všeč, ker mi je dolgočasno biti ves čas  doma in bi se rada vrnila v šolo, da bi videla učitelje, sošolke in sošolce, pa čeprav so fantje včasih nagajivi. Šola na daljavo pa mi je tudi malo všeč, zato  ker lahko malo dlje spim in grem lahko že dopoldan z našim psom na sprehod.
Iza Repovž

Šola na daljavo mi gre kar dobro. Raje bi hodil v šolo. Pogrešam svoje sošolce in njihovo družbo. V prostem času gremo ven na svež zrak.
Gal Turenšek

Šola na daljavo mi ni všeč. Rada bi šla v pravo šolo. Tam se več naučim kot doma. Pogrešam vse v šoli. Upam, da se kmalu vidimo v pravi šoli.
Nika Repše

Šola na daljavo mi ni všeč. Pogrešam šolo, učilnico, sošolce, sošolko in učiteljici Jožico in Matejo. Želim si v šolo, ker se tam naučimo več kot doma in več vadimo.
Gašper Pikelj

Šola na daljavo mi ni všeč. Pogrešam sošolce, učiteljico, telovadbo v telovadnici. Komaj čakam, da se vrnem v šolo, da se skupaj kaj novega naučimo.
Tajda Kuhar

Sem Nik Kozole in hodim v drugi razred. Šola od doma mi ni všeč, saj pogrešam prijatelje, učiteljico in šolo. Komaj čakam, da gremo zopet v šolo. Nalogo delam vsak dan sproti, potem pa berem, se igram in hodim na sprehode.
Nik Kozole

Meni je všeč šola na daljavo, ker se vidimo preko ZOOMa. Lažje delam doma. Popoldne grem ven in z mami v hlev.
Kristian Kuselj

 

Dostopnost