Select Page

Spoštovani starši, dragi učenci!

Za mano je nekaj dni vodenja šole, saj sem  1.  aprila prevzela mesto ravnateljice.  V teh dneh sem se večkrat vprašala, kako ima lahko človek »takšno srečo«, da zamenja službo na dan šaljivcev in v času izrednih razmer.  Mogoče se odgovor skriva v  ljudski modrosti, ki pravi, da se vse zgodi z razlogom in da je vsaka stvar za nekaj dobra.

Moja predhodnica, gospa Marija Brce, me je v preteklem tednu seznanila z aktualnimi informacijami in mi predala svoja pooblastila. Zadnji dan njenega službovanja sva se sprehodili po šoli in nastala je fotografija, ki nama bo ostala v lepem spominu, saj se obe odpravljava novim dogodivščinam naproti.

Prve dni ravnateljevanja sem s pomočjo sodobne tehnologije spoznala nove sodelavce, ki se po svojih najboljših močeh trudijo, da učenje na daljavo poteka brez večjih zapletov. Zahvala gre tudi vam, spoštovani starši in učenci, da ste razumevajoči in potrpežljivi, saj nihče od nas ni bil pripravljen na zaprtje šol  zaradi epidemije.

Nihče od nas tudi ne ve, koliko časa bo epidemija še trajala, vendar sem prepričana, da bomo s skupnimi močmi zmogli premagati tudi to oviro.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo, da se šolsko leto ne bo podaljšalo v poletne počitnice, zato vas pozivam,  da resno pristopite k učenju na daljavo in vestno opravite delo, ki vam ga vsakodnevno nalagajo vaši učitelji. Prosti čas izkoristite za igro, sprehode v naravi, pogovore z družinskimi člani in počitek, saj nam ravno tega vedno primanjkuje.

Če boste v tem času potrebovali kakšno informacijo ali pomoč, mi lahko pišete na elektronski naslov šole os.mm-sentjanz@guest.arnes.si

V upanju na čimprejšnje snidenje »v živo«, vas lepo pozdravljam in vam želim, da ostanete zdravi.

Nataša Kreže
ravnateljica

Dostopnost